Ștefan Boștinaru

am strâns 50% din 500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

No, hai la treaba!

In sectiunea asta era un mesaj prestabilit de la Habitat for Humanity; statistici, nebunii, ca multe familii au nevoie de ajutor - o intreaga poezie pe care am sters-o fara sa o citesc.

Sa concluzionam niste aspecte. Sunt multi oameni care nu beneficiaza de luxul nostru, de zi cu zi: nu stau pe toaleta rasfoind Facebook-ul dimineata, nu isi permit luxul de a avea un Mega Image la scara blocului, dar nici luxul de a se plange cand merg dupa apa km intregi. Nu tu vacante in Bora Bora si nici tu "vai, ce naspa e colega aia de la birou care vorbeste taca-taca".

Aici e vorba de niste oameni simplii, care nu asteapta ajutorul acestei fundatii, nu asteapta ajutorul tau, iar pe al meu cu atat mai putin. Sunt oameni care muncesc si lupta zilnic, cu capul sus, pe viata si pe moarte, fara citate inspirationale sau alte prostii cu care ne tragem de sireturi.

Imi place sa cred ca suma stransa va fi colectata alaturi de ceea ce au strans si alti alergatori, cu ganduri similare, ca va fi materializata in ceva real, iar echipa HfH va merge la cei ce au nevoie, le vor da o mana de ajutor, iar faptele bune vor incepe o data ce acei oameni simplii trec peste sincera modestie si accepta dorinta noastra de a face bine.

M-am inscris la cursa de 10km. Anul trecut, la acelasi concurs, am alergat prima data cu numarul in piept.

Iti promit ca, la un an dupa primul antrenament, imi voi da toata silinta sa alerg cat mai repede, cu capul cat mai sus, pentru o cauza reala si sa scot sub 50 de minute.

Acum ca mi-am spus poezia, no, hai la treaba!