Runners for Humanity

Află mai multe

De pe șantier pe pista de alergare

Înscrie-te în echipa Runners for Humanity la Bucharest International 10K și aleargă cu noi 10 sau 3,5 kilometri, pe 21 aprilie 2019!

Ajută-ne să construim în continuare locuințe decente pentru părinți și copii care locuiesc în condiții grele și să contribuim la o lume în care fiecare om are dreptul la o casă decentă.

10% din taxa de participare la Bucharest International 10K este donată de organizatori proiectelor noastre, prin care construim case pentru familii și tineri cu venituri reduse, intervenim după dezastre naturale și reabilităm ori construim clădiri de utilitate publică pentru comunități defavorizate.

Creează-ți un profil de fundraiser pe siteul echipei Runners for Humanity și convinge-ți prietenii să doneze pentru taxa ta de înscriere și pentru o donație cu care noi vom construi noi locuințe.

72 de alergători

Runners for Humanity

36,711 lei

strânși până acum

RotaRunners 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️

am strâns 60% din 10000 lei

Mălina Dinu

am strâns 115% din 4000 lei

Dorin Lazar

am strâns 84% din 5000 lei

John Dolan

am strâns 400% din 500 lei

Pentru cine alergăm

Vino în echipa Runners for Humanity la Bucharest International 10K – ne vei ajuta să ducem vestea mai departe și să construim un viitor mai bun pentru familiile pe care le ajutăm.

Alergăm pentru dreptul la o locuință decentă al unor familii care trăiesc acum în condiții greu de imaginat: în case supraaglomerate, care au nevoie urgentă de reparații, în care nu e niciodată suficient de cald sau, în unele cazuri, cu toaleta afară. În astfel de case copiii nu se pot juca și nu pot învăța, iar părinții stau mereu cu teama următoarei zile.

Nu poți alerga, dar îți dorești să ne susții? Donează sau fii fundraiser!

Orice ajutor este binevenit. Dacă nu alergi cu noi, ne poți fi alături în cursa virtuală. Poți face o donație pentru proiectele noastre sau îți poți crea un profil de fundraiser, cu care să strângi donații de la prietenii tăi.

1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale